0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Catering

Stadsbierhuys de Waag Doesburg

Bijzondere momenten zijn er om te vieren, te delen en te koesteren. Vaak gaat dat gepaard met een hapje en een drankje. Een creatieve en met zorg gekozen culinaire invulling is dan essentieel om die bijzondere momenten net even extra bijzonder te maken. Stadsbierhuys de Waag voelt dat haarfijn aan en weet op een verrassende en lekkere manier indruk te maken op u en uw gezelschap. Of dat nu in particuliere of zakelijke kring is. En het fijne is… u heeft er echt geen omkijken naar, want vanaf het eerste contact neemt Stadsbierhuys De Waag u alle zorgen uit handen… Ons motto is dan ook niet voor niets: Wij zorgen dat u zich kunt ontzorgen.

Pure kwaliteit van eerlijke dagverse gerechten die u bij ons kunt bestellen en afhalen. Wij bezorgen het ook graag bij u op locatie.

Mocht u vragen of speciale wensen hebben horen wij graag van u.

Catering salades
Catering Doesburg
Catering Salade Doesburg

Onze rijkelijk gevulde huisgemaakte salades:

seperator

Rundvleessalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Een overheerlijke rundvleessalade rijkelijk gevuld met rundvlees en inmiddels al befaamd in de regio. Opgemaakt met diverse vleeswaren en onze geweldige gevulde eieren.

€ 9,00 per persoon

Rundvleessalade (per kilo)

€ 9,00

Zalmsalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Deze heerlijke salade onderscheid zich van de vele anderen. Gevuld met vers gekookte zalm en opgemaakt met diverse gerookte vissoorten.

€ 12,95 per persoon

Zalmsalade (per kilo)

€ 12,95

Pastasalade met tonijn (opgemaakt vanaf 4 personen)

Deze frisse pastasalade met gekookte tonijn, paprika, rode ui en Kappertjes zijn een welkome aanvulling bij ieder buffet of BBQ.

€ 9,95 per persoon

Pastasalade met tonijn (per kilo)

€ 9,95

Aardappelsalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Volgens traditioneel recept gemaakte ambachtelijke aardappelsalade.Deze salade is te bestellen met of zonder spek.

€ 9,00 per persoon

Aardappelsalade (per kilo)

€ 9,00

Kipkerriesalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Licht pikant met een fijn zoetje. Op basis van de beste aardappelen en kippendijen.

€ 9,50 per persoon

Kipkerriesalade (per kilo)

€ 9,50

Doesburgse mosterdsoep

Over prijswinnende mosterdsoepen hoeven we weinig uit te leggen. De recepturen hebben hun bewijs geleverd. U kunt ze in de varianten zalm of met licht uitgebakken spekjes bestellen.

€ 9,50 per liter

Onze opgemaakte salades krijgt u mee in luxe vensterdoos. Onze salades per kilo worden geleverd in transparante kunststof bakken.

New Years Party De Waag

january 9, 2021, 20:00

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Door het geweldige succes laten we dit jaarlijks terug komen op de eerste zaterdag van het jaar. De combinatie van DJ Frank en de maffe mannen van de band: 5th Wheel zijn voor dit dansfeest de belangrijkste ingrediënten voor dit geweldig smakelijke recept. Kaarten gaan medio november in de voorverkoop. € 15,00 p.p. Wees er snel bij want vol=vol. Reserveren niet mogelijk.

Wilde Wijnavond 2020

november 12, 2020 19:00

Inmiddels uitgegroeid tot een ware belevenis van genot, vermaak en gezelligheid in een atmosfeer waar je U tegen zegt. 6 gangen van regionaal geschoten wild gecombineerd met de heerlijkste wijnen uit alle windstreken. Vinoloog Erick Jan Kaljee (ook jager) legt u alles uit over de wijn-spijs combinaties. De avond is zeer snel uitverkocht, dus wilt u er bij zijn, twijfel niet en en koop uw entreekaart alvast! Prijs: 59,50 per persoon.

5th Wheel tijdens DBB op buitenpodium!

july 10,2020 20:00

Vrijdagavond van de braderie presenteert De Waag: 5TH WHEEL!!! Met veel enthousiasme en gevoel brengen de 5 jongens van 5th Wheel alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. DOESBURG BINNENSTE BUITEN wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten U onbewust meezingen en swingen. U ontkomt niet aan de gezelligheid die de prettig gestoorde jongens met zich mee brengen. De avond is voor deze jongens niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er […]