0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Catering

Stadsbierhuys de Waag Doesburg

Bijzondere momenten zijn er om te vieren, te delen en te koesteren. Vaak gaat dat gepaard met een hapje en een drankje. Een creatieve en met zorg gekozen culinaire invulling is dan essentieel om die bijzondere momenten net even extra bijzonder te maken. Stadsbierhuys de Waag voelt dat haarfijn aan en weet op een verrassende en lekkere manier indruk te maken op u en uw gezelschap. Of dat nu in particuliere of zakelijke kring is. En het fijne is… u heeft er echt geen omkijken naar, want vanaf het eerste contact neemt Stadsbierhuys De Waag u alle zorgen uit handen… Ons motto is dan ook niet voor niets: Wij zorgen dat u zich kunt ontzorgen.

Pure kwaliteit van eerlijke dagverse gerechten die u bij ons kunt bestellen en afhalen. Wij bezorgen het ook graag bij u op locatie.

Mocht u vragen of speciale wensen hebben horen wij graag van u.

Catering salades
Catering Doesburg
Catering Salade Doesburg

Onze rijkelijk gevulde huisgemaakte salades:

seperator

Rundvleessalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Een overheerlijke rundvleessalade rijkelijk gevuld met rundvlees en inmiddels al befaamd in de regio. Opgemaakt met diverse vleeswaren en onze geweldige gevulde eieren.

€ 9,00 per persoon

Rundvleessalade (per kilo)

€ 9,00

Zalmsalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Deze heerlijke salade onderscheid zich van de vele anderen. Gevuld met vers gekookte zalm en opgemaakt met diverse gerookte vissoorten.

€ 12,95 per persoon

Zalmsalade (per kilo)

€ 12,95

Pastasalade met tonijn (opgemaakt vanaf 4 personen)

Deze frisse pastasalade met gekookte tonijn, paprika, rode ui en Kappertjes zijn een welkome aanvulling bij ieder buffet of BBQ.

€ 9,95 per persoon

Pastasalade met tonijn (per kilo)

€ 9,95

Aardappelsalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Volgens traditioneel recept gemaakte ambachtelijke aardappelsalade.Deze salade is te bestellen met of zonder spek.

€ 9,00 per persoon

Aardappelsalade (per kilo)

€ 9,00

Kipkerriesalade (opgemaakt vanaf 4 personen)

Licht pikant met een fijn zoetje. Op basis van de beste aardappelen en kippendijen.

€ 9,50 per persoon

Kipkerriesalade (per kilo)

€ 9,50

Doesburgse mosterdsoep

Over prijswinnende mosterdsoepen hoeven we weinig uit te leggen. De recepturen hebben hun bewijs geleverd. U kunt ze in de varianten zalm of met licht uitgebakken spekjes bestellen.

€ 9,50 per liter

Onze opgemaakte salades krijgt u mee in luxe vensterdoos. Onze salades per kilo worden geleverd in transparante kunststof bakken.

Bierproeverij Malheur

BIER PROEVEN! vrijdag 22 maart is het zover: SAVE THE DATE!! Vanaf 15 februari start de kaartverkoop voor deze geweldige bierproeverij onder leiding van Zytholoog Willion Kersten. Hij neemt u mee op reis door Malheurland. Totaal komen 7 bieren van Malheur met bijpassende happen aan bod. Een avond vol vermaak en genot voor € 22,50 per persoon. Ben je er bij?

Normaal tribute band De Hakviolen openen Doesburg Binnenste Buiten

july 11, 2019, 20:00

Volgens de “Normaal-Anhangers” zijn de Hakviolen ondertussen dé beste live Normaal Tribute Band van Nederland. Vol gas live gespeeld, geen kompjoetergeneuzel of snoertjes in omgebouwde broodroosters. Gewoon olderwets høken, brekken en angoan! Zo als de muziek van Normaal bedoeld is. Geen gelikte boyband die alle ceedeetjes zoetgevooisd nazingt, maar een geoliede rockmachine die dwars door het podium gaat of door het plafond. Frontman Eric “Reerbek” Roessink, gitaristen Aldowin “Stroalbek” Besselink en “Hungry” Hans Brunnekreef, bassist André “Manschot” Landkroon en drummer Ronald “Reuriezer” Roerink spelen met de echte Normaal-nummers uit vooral […]

New Years Party De Waag

january 4, 2020, 20:00

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Door het geweldige succes laten we dit jaarlijks terug komen op de eerste zaterdag van het jaar. De combinatie van DJ Frank en een lekkere band zijn voor dit dansfeest de belangrijkste ingrediënten voor dit geweldig smakelijke recept. Kaarten gaan medio oktober in de voorverkoop. € 12,50 p.p. Wees er snel bij want vol=vol. Reserveren niet mogelijk.