0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Voorgerechten

Gekonfijte eendenbout met gefrituurde pompoen
11,00
Paddestoelenragout
11,00

met een salade van witlof en Shropshire blue

Tompouce van gerookte zalm
11,50

met romige forelmousse en een gebakken kwarteleitje

Hertencarpaccio met sinaasappelpesto
12,70

Salades

Salade met warme geitenkaas. noten en een dressing van honing
11,00
Salade met gerookte kipfilet, brie, walnoot en kerriedressing
10,00
Bonensalade met fazantrollade
11,00
Quinoasalade met gerookte makreel
12,50

Soepen

Vegetarische Doesburgse mosterdsoep
5,50
Doesburgse mosterdsoep met lente-ui en gerookte zalmsnippers
5,50
Doesburgse mosterdsoep met lente-ui en licht uitgebakken spekjes
5,30
Duo van Doesburgse mosterdsoep
5,80
Andijviesoep met een garnituur van rookworst
5,70

Ook vegetarisch te bestellen

Sjalottensoep met schuim van Doesburgse mosterd
6,00

Hoofdgerechten Vis

Vangst van de dag
19,50
Heilbot uit de oven
22,00

met bataat en granaatappel

Gebakken hele dorade met een basilicumsaus
23,00
In de roomboter gebakken hele zeetong (ca. 450 gr.)
dagprijs

Hoofdgerechten Vlees

Gebakken tournedos met rode wijnsaus
25,00
Gebakken wildzwijnsmedaillons uit de regio
21,00

met een saus van cantharellen

Spareribs in een zoet-pittige marinade
22,00

geserveerd met diverse sausjes, salade en frites

Biefstukreepjes of gekruide kipfiletreepjes op mexicaanse wijze
23,00

geserveerd met tortilla’s, gestoofde paprika, gemarineerde tomaat, guacamole en zure room

Saté van de haas
20,50

geserveerd met huisgemaakte satésaus, atjar tampoer, frites en gebakken uitjes

Hanzepot
14,00

wijzigt wekelijks (zie Hanzepot)

Stoofpotje van ree uit de regio
23,00

met hete bliksem en gekaramelliseerde zilverui

Gebakken wilde eendenborst
24,50

met truffelpolenta

Hanzemenu
29,00

wijzigt wekelijks (zie Hanzemenu)

Hoofdgerechten Vegetarisch

Spinazie-pompoenlasagne
20,00

met dadels, walnoot en hüttenkäse

Kaasfondue met geblancheerde groenten
23,00 (p.p.)

geserveerd met diverse broodsoorten en salade (minimaal 2 personen)

Desserts

Dame blanche
6,50
Kaasplankje
10,00
Petit Grand Dessert
8,00
IJs met warme kersen
7,00
Sorbet
6,50
Tosti van appeltaart
8,50

met warme vanillesaus en frozen yoghurt

Hazelnootspongecake
8,00

met een witte chocoladebonbon en sinaasappelsorbetijs

Onze keuken is geopend van 11:00 uur tot 21:30 en tijdens deze openingstijden zijn alle gerechten op de kaart te bestellen!

Gastvrijheid wordt bij ons met hoofdletter G geschreven!

Dieetwensen? Geef het door aan onze medewerkers, wij zorgen voor passende gerechten in overleg met U.