0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Voorgerechten

Ceviche van wijtingfilet met gele courgette en duindoornbes
11,50
Taartje van geitenkaas en spinazie op een bedje van rucola met appelstroop
9,50
Gebakken filet van fazant met een saus van bokbier en gestoofde zuurkool
11,00
Hertencarpaccio met blue shropshire en balsamicostroop
11,50

Salades

Salade met warme geitenkaas. noten en een dressing van honing
11,50
Salade met gerookte kipfilet, brie, walnoot en kerriedressing
12,00
Salade met gerookte wildzwijnsham, met paddenstoelen en pancetta
12,50
Salade met geroosterde biet, ricotta, vijgen, noten en zwarte bonen
12,50

Soepen

Vegetarische Doesburgse mosterdsoep
5,50
Doesburgse mosterdsoep met lente-ui en gerookte zalmsnippers
5,60
Doesburgse mosterdsoep met lente-ui en licht uitgebakken spekjes
5,40
Pompoensoep met geroosterde hazelnoot
6,00
Duo van Doesburgse mosterdsoep
5,80
Portabellosoep met pancetta en waterkers
6,50

Hoofdgerechten Vis

Vangst van de dag
20,00
In de roomboter gebakken hele zeetong (ca. 450 gr.)
dagprijs
In de oven gegaarde hele zeebaars met chermoulasaus
22,50
En papilotte bereide koolvisfilet met een saus van kardemom
21,50

Hoofdgerechten Vlees

Gebakken tournedos met rode wijnsaus
25,50
Spareribs in een zoet-pittige marinade
22,00

geserveerd met diverse sausjes, salade en frites

Biefstukreepjes of gekruide kipfiletreepjes op mexicaanse wijze
23,00

geserveerd met tortilla’s, gestoofde paprika, gemarineerde tomaat, guacamole en zure room

Saté van de haas
20,50

geserveerd met huisgemaakte satésaus, atjar tampoer, frites en gebakken uitjes

Hanzepot
14,00

wijzigt wekelijks (zie Hanzepot)

Hanzemenu
29,00

wijzigt wekelijks (zie Hanzemenu)

Reebiefstukjes met een saus van pure chocolade
26,00
Gegrilde wild zwijnsmedaillons met een saus van bokbier
22,00
Gebakken filet van wilde eend met perzikkencompôte van museumtuin ’t olde ras
24,00

Hoofdgerechten Vegetarisch

Pompoendeegpizza met groene asperges, spinazie,
19,00

champignons, rode ui, cherry tomaat en pistache

Veganistische special van de maand
18,00
Kaasfondue met geblancheerde groenten
23,00 (p.p.)

geserveerd met diverse broodsoorten en salade (minimaal 2 personen)

Desserts

Dame blanche
6,70
Kaasplankje
10,00
Petit Grand Dessert
8,00
IJs met warme kersen
7,20
Sorbet
6,70
Hazelnootsoesjes met chocolade mokka-ijs
8,00
Crème brûlée van stoofpeertjes met suikerbrood walnootijs
8,50

Onze keuken is geopend van 11:00 uur tot 21:30 en tijdens deze openingstijden zijn alle gerechten op de kaart te bestellen!

Gastvrijheid wordt bij ons met hoofdletter G geschreven!

Dieetwensen? Geef het door aan onze medewerkers, wij zorgen voor passende gerechten in overleg met U.