0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Evenementen

Bierproeverij BAX bier

january 17,2020 20:00

Een fantastische avond onder leiding van Anne Bart Bolt, de man die enkel BAX bier promoot. Een selectie favorieten worden geproefd met lekkere happen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in ons Café.

New Years Party De Waag

january 4, 2020, 20:00

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Door het geweldige succes laten we dit jaarlijks terug komen op de eerste zaterdag van het jaar. De combinatie van DJ Frank en een lekkere band zijn voor dit dansfeest de belangrijkste ingrediënten voor dit geweldig smakelijke recept. Kaarten gaan medio november in de voorverkoop. € 15,00 p.p. Wees er snel bij want vol=vol. Reserveren niet mogelijk.

Wilde Wijnavond 2020

november 12, 2020 19:00

Inmiddels uitgegroeid tot een ware belevenis van genot, vermaak en gezelligheid in een atmosfeer waar je U tegen zegt. 6 gangen van regionaal geschoten wild gecombineerd met de heerlijkste wijnen uit alle windstreken. Vinoloog Erick Jan Kaljee (ook jager) legt u alles uit over de wijn-spijs combinaties. De avond is zeer snel uitverkocht, dus wilt u er bij zijn, twijfel niet en en koop uw entreekaart alvast! Prijs: 59,50 per persoon.

5th Wheel tijdens DBB op buitenpodium!

july 10,2020 20:00

Vrijdagavond van de braderie presenteert De Waag: 5TH WHEEL!!! Met veel enthousiasme en gevoel brengen de 5 jongens van 5th Wheel alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. DOESBURG BINNENSTE BUITEN wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten U onbewust meezingen en swingen. U ontkomt niet aan de gezelligheid die de prettig gestoorde jongens met zich mee brengen. De avond is voor deze jongens niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er […]

Hard Rain

october 13, 2020 15:00

Deze band concentreert zich op Dylans elektrische werk uit de jaren zestig en zeventig, maar speelt evengoed heel vroege als heel recente Dylannummers die juist door anderen tot hits zijn gemaakt. Voor Hard Rain is Dylan geen profeet of hogepriester en een optreden van Hard Rain is geen eerbetoon of hoogmis, maar nog altijd een feestje.

Neil Young Tribute

march 8,2020 15:00

Ruim dertig jaar geleden draaiden we zijn platen helemaal grijs: Tonight’s the Night, Harvest, American Stars & Bars, Zuma, After the Goldrush, Decade. Zulke mooie muziek, die nooit gaat vervelen. Later ontstond de wens zijn muziek live te gaan uitvoeren. Nu spelen ze meer dan 50 songs van Neil Young en het fascineert ons hoe hij ‘brand new tunes with familiar chords’ weet te blijven schrijven die altijd weer raken. Met leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge […]

The Bluesbreakers

januari,12, 2020

De BluesBreakers is opgericht in 1995 door een van Nederlands bluesmannen van het eerste uur, Dik Korving (gitaar en zang). De band is eigenlijk een doorstart van de White Bluesband, die al vanaf de jaren ’70 de bluespodia in Europa onveilig maakte. De band heeft in de loop der jaren 5 albums uitgebracht. Sinds de introductie van de Nederlandse Blues top 100 aller tijden in 2015 staan de BluesBreakers ieder jaar met meerdere nummers in de lijst. De band’s uitvoering van Mercury Blues is steevast in de Top 5 te […]

JIBS Farewell Concerts

december 1, 2019 14:30

The farewell concerts van de Jibs zijn de Allerlaatste concerten die ze spelen!! Kaarten zijn enkel nog te koop voor zondagmiddag. The Jibs staan inmiddels al weer ruim 55 jaar op de planken. Dragende krachten uit de beginperiode zoals Wil Elissen, Wim van Doorn, Ernst Wernicke, Miel Groothedde en de later toegetreden Ge Klap, laten ‘het zestiger jaren gevoel’ herleven. Nummers van The Rolling Stones, Them, The Animals, The Who, The Spencer Davis Group, The Small Faces, The Pretty Things, The Kinks en The Beatles worden met enthousiasme en vakkundigheid […]

The Underdogs

november 1, 2020 15:00

The Underdogs is een bluesband, die net even anders tegen het standaardrepertoire aan kijkt. Bekende nummers in een ander jasje, maar ook onbekende nummers komen bij ons aan bod. De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Entree is gratis.

Viking outdoor adventures pubquiz

februari 8, 2019, 20:00

Een supergezellige avond quizzen in onze fantastische Hooge zaal van De Waag. 8 rondes met 10 vragen over van alles en nog wat beantwoorden in teamverband van maximaal 6 spelers. Iedere avond worden er prijzen beschikbaar gesteld, maar de hoofdprijs is vooral de Eer! Doe mee en geef je op via ons contactformulier. Iedere vrijdagavond in februari 20:00 uur 19:45 uur zaal open. Entree €4,- p.p. De volgende data zijn: 8, 15 en 22 februari. Tot dan!