0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Evenementen

New Years Party De Waag

january 9, 2021, 20:00

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Door het geweldige succes laten we dit jaarlijks terug komen op de eerste zaterdag van het jaar. De combinatie van DJ Frank en de maffe mannen van de band: 5th Wheel zijn voor dit dansfeest de belangrijkste ingrediënten voor dit geweldig smakelijke recept. Kaarten gaan medio november in de voorverkoop. € 15,00 p.p. Wees er snel bij want vol=vol. Reserveren niet mogelijk.

Wilde Wijnavond 2020

november 12, 2020 19:00

Inmiddels uitgegroeid tot een ware belevenis van genot, vermaak en gezelligheid in een atmosfeer waar je U tegen zegt. 6 gangen van regionaal geschoten wild gecombineerd met de heerlijkste wijnen uit alle windstreken. Vinoloog Erick Jan Kaljee (ook jager) legt u alles uit over de wijn-spijs combinaties. De avond is zeer snel uitverkocht, dus wilt u er bij zijn, twijfel niet en en koop uw entreekaart alvast! Prijs: 59,50 per persoon.

5th Wheel tijdens DBB op buitenpodium!

july 10,2020 20:00

Vrijdagavond van de braderie presenteert De Waag: 5TH WHEEL!!! Met veel enthousiasme en gevoel brengen de 5 jongens van 5th Wheel alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. DOESBURG BINNENSTE BUITEN wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten U onbewust meezingen en swingen. U ontkomt niet aan de gezelligheid die de prettig gestoorde jongens met zich mee brengen. De avond is voor deze jongens niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er […]

Hard Rain

october 11, 2020 15:00

Deze band concentreert zich op Dylans elektrische werk uit de jaren zestig en zeventig, maar speelt evengoed heel vroege als heel recente Dylannummers die juist door anderen tot hits zijn gemaakt. Voor Hard Rain is Dylan geen profeet of hogepriester en een optreden van Hard Rain is geen eerbetoon of hoogmis, maar nog altijd een feestje.

Neil Young Tribute

february 9,2020 15:00

Ruim dertig jaar geleden draaiden we zijn platen helemaal grijs: Tonight’s the Night, Harvest, American Stars & Bars, Zuma, After the Goldrush, Decade. Zulke mooie muziek, die nooit gaat vervelen. Later ontstond de wens zijn muziek live te gaan uitvoeren. Nu spelen ze meer dan 50 songs van Neil Young en het fascineert ons hoe hij ‘brand new tunes with familiar chords’ weet te blijven schrijven die altijd weer raken. Met leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge […]

The Underdogs

november 1, 2020 15:00

The Underdogs is een bluesband, die net even anders tegen het standaardrepertoire aan kijkt. Bekende nummers in een ander jasje, maar ook onbekende nummers komen bij ons aan bod. De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Entree is gratis.

Viking outdoor adventures pubquiz

februari 8, 2019, 20:00

Een supergezellige avond quizzen in onze fantastische Hooge zaal van De Waag. 8 rondes met 10 vragen over van alles en nog wat beantwoorden in teamverband van maximaal 6 spelers. Iedere avond worden er prijzen beschikbaar gesteld, maar de hoofdprijs is vooral de Eer! Doe mee en geef je op via ons contactformulier. Iedere vrijdagavond in februari 20:00 uur 19:45 uur zaal open. Entree €4,- p.p. De volgende data zijn: 8, 15 en 22 februari. Tot dan!

Home Cookin

Home-Cookin

Februari 9, 2020 15:00

De muziek van Home-Cookin is een heerlijke stoofpot van soul, blues, funk en rock. Nummers van artiesten als Daniel Lanois, Charly Sexton, The Band en Jamie Lidell.

Lovin’ End Live in De Waag

March 8, 2020 15:00

Herinner je je deze nog? All are nothing, Walk in the room, I feel a whole lot better, I’m a Believer, Eight days a week, That’ll be the day … zomaar wat onvergetelijke hits uit de begintijd van beat & rock. Stel je voor, een middag op pad met je vrienden. Biertje of rosétje erbij. En ondertussen luisteren (en dansen natuurlijk) op die fantastische muziek. Herinneringen ophalen aan die ‘goeie ouwe tijd’. Wedden dat je kinderen het net zo leuk vinden als jij?