hele forel (graatarm) met antiboise (saus op basis van olie, knoflook, kruiden, cherrytomaat en kappertjes) | 23,5
hollandse meervalfilet met doesburgsche mosterd kruidenkorst| 22,5
in de roomboter gebakken hele zeetong (ca. 450 gr.) | dagprijs
vangst van de dag | 22
Vlees
gebakken tournedos met rode wijnsaus | 33
biefstukreepjes of gekruide kippendijen op mexicaanse wijze, geserveerd met tortilla’s, gestoofde paprika, gemarineerde tomaat, guacamole en zure room | 25
reebiefstukjes met chocolade cranberrysaus | 27,5
wilde eendenborst met sinaasappelsaus | 27,5
ambachtelijk stoofpotje van wild | 23,5
spareribs in een zoet-pittige marinade, geserveerd met diverse sausjes, salade en frites | 23,5
saté van de haas, geserveerd met huisgemaakte satésaus, atjar tjampoer, frites en gebakken uitjes | 21,5
orrichette met pompoen, paddestoelen en kippendijen | 21
Vega
veganistische special van de maand| 20
orrichette met pompoen, paddestoelen en vegan prosociano kaas| 20
kaasfondue met geblancheerde groenten, diverse broodsoorten en salade (min. 2 personen) | 24,5 p.p.