0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Hoofdgerechten

gebakken colin royalhaas met anti boise | 26
gebakken schelvisfilet met een romige saus van doesburgse mosterd| 24,5
in roomboter gebakken hele zeetong (ca. 400 gr.) | dagprijs
vangst van de dag | 23,5

gebakken kogelbiefstuk met rode wijn portsaus | 27
biefstukreepjes of gekruide kippendijen op mexicaanse wijze, geserveerd met tortilla’s,
gestoofde paprika, gemarineerde tomaat, guacamole en zure room | 26,5 evt. ook vegan
reebiefstukjes met vlierbessen-kriek lambieksaus | 29,5
hazenbout met vadouvansaus | 32
wild zwijnsfilet puntjes met shi-i-takeroomsaus | 23,5
spareribs in een zoet-pittige marinade, geserveerd met diverse sausjes, salade en frites | 26,5
saté van de haas, geserveerd met huisgemaakte satésaus, atjar tjampoer, frites en gebakken uitjes | 21,5
ambachtelijke hazenpeper met aardappelpuree en rode kool | 26

veganistische special van de maand| 20
vegan bobotie geserveerd met wilde rijst | 21
kaasfondue met geblancheerde groenten, diverse broodsoorten en salade (min. 2 personen) | 26,5 p.p.

hanzepot | 16,5
hanzemenu | 34

Onze keuken is geopend van 11:00 uur tot 21:30 uur.
Heeft u dieetwensen of een allergie? Meld het ons.

 

Stadsbierhuys De Waag
is van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur.