0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Vergaderen

Stadsbierhuys de Waag Doesburg

Stadsbierhuys de Waag sedert 1478, leent zich uitstekend als vergaderlocatie door de gunstige ligging in Doesburg centrum op loopafstand van parkeerplaats De Bleek alwaar u gratis kunt parkeren. U kunt zelf een sfeervolle vergaderruimte uitkiezen voor uw vergadering in Doesburg.

Stadsbierhuys de Waag sedert 1478 is overigens de oudste horecagelegenheid van Nederland en beschikt over verschillende zalen. Door het historische karakter van het pand is iedere vergaderruimte weer anders van sfeer en afmetingen. Zo is er voor elk type zakelijke bijeenkomst (vergadering Doesburg, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training of workshop) een passende zaal.

Van de volgende faciliteiten kunt u gebruik maken:

  • WIFI (draadloos internet)
  • 1 flip-over met 4 verschillende kleuren stiften
  • Beamer, Projectiescherm, projectietafeltje en verlengsnoer
  • Schrijfblokjes en pennen

Alle zalen hebben daglicht.

Vergaderen in Doesburg Centrum? Zoek niet langer voor een vergaderlocatie in Doesburg maar ontdek onze vergaderruimtes ook hieronder:

Onze vergaderlocatie in Doesbrug is één van de beste en meest sfeervolle vergaderlocaties in Doesburg.

Kies een van onze vergaderruimtes die het meest geschikt is voor uw vergadering in Doesburg
Wij verzorgen uw vergadering volledig zodat u zich alleen nog op de inhoud van de vergadering hoeft te richten, desgewenst inclusief een lunch of diner . Ook is het mogelijk om uw vergadering te combineren met één van onze gezellige bedrijfsuitjes in onze Waag.

Meer informatie over onze vergaderruimtes van onze vergaderlocatie in Doesburg? Neem direct contact op voor vergaderen in Doesburg