0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Zalen

Het Grand Café

Grand Cafe De Waag Doesburg

Het Grand Café, waar nog steeds de waag hangt, biedt plaats aan 80 personen. U kunt heerlijk bij de openhaard zitten of de krant lezen aan de leestafel. Regelmatig wordt er live-muziek gespeeld. In het grand café bestaat de mogelijkheid om te lunchen en te dineren. Het café is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Voor groepen kan deze tijd worden aangepast.

De Heerenkamer

Heerenkamer De Waag Doesburg

De Heerenkamer is een stijlvolle ruimte met een luxe aankleding. Voor onder meer vergaderingen en besloten diners tot 12 personen is de Heerenkamer uitermate geschikt.

Het Proeflokaal

Proeflokaal De Waag Doesburg

Het Proeflokaal is gelegen op de begane grond naast het grand café. In het proeflokaal worden op afspraak diverse proeverijen verzorgd op het gebied van wijn, kaas, port, whiskey, cognac etc. Deze ruimte biedt plaats aan ca. 20 gasten en is tevens geschikt voor informele lunches en diners.

De Opkamer

Opkamer De Waag Doesburg

Op de eerste verdieping is de Opkamer gelegen. Grappig detail van deze ruimte is een doorkijkje van bovenaf naar het grand café. De Opkamer biedt plaats aan ca. 50 gasten en is geschikt voor recepties, vergaderingen, lunches en diners.

De Hooge Zaal

Hoge zaal De Waag Doesburg

De Hooge Zaal op de 1e verdieping heeft dezelfde sfeer als het grand café. Deze ruimte wordt gebruikt voor diners, vergaderingen, bruiloften en feesten tot 200 personen. Deze zaal heeft sinds kort ook airconditioning. Uw gasten krijgen hierdoor een ultiem comfort. Zo worden moderne technieken gecombineerd met adembenemende sfeer.

Café De Hooge Zaal

Café De Hooge Zaal

Café De Hooge Zaal op de 1e verdieping sluit aan op De Hooge Zaal. Deze ruimte kan apart worden geboekt voor bijeenkomsten tot 60 personen.

De Gewelvenkelder

In de Gewelvenkelder is het restaurant gevestigd dat plaats biedt aan ca. 60 personen. Deze Middeleeuwse ruimte, met de voor Doesburg kenmerkende booggewelven, kan tevens worden afgehuurd voor besloten lunches, diners en buffetten.