De Waag Doesburg

Lovin’End

Legendarische sixties coverband Lovin’End bestaat uit 5 uitstekend op elkaar ingespeelde muzikanten uit de buurt van Deventer. Allemaal met behoorlijk wat popgeschiedenis aan resp. gitaar, slagwerk, toetsen en basgitaar. Ze spelen al twee jaar met veel inzet samen en dat zie en hoor je terug in hun optredens. Het speelplezier spat van het podium!

Ze treden regelmatig op, bij events en op feesten. Bijvoorbeeld op het Klompenfeest in Twello. Ook stonden ze in het voorprogramma van een benefietprogramma met The Fortunes. Daarnaast hebben in december 2017 hun eerste TV opname gehad in het RTL4-programma Bubbels En Zo!

En ze speelden samen met de Haagse topband The Clarks, je weet wel, de band die optreedt met gastheer Johan Derksen en hun theaterprogramma De Pioniers van de Nederpop . Ook werden diverse feestavonden opgeluisterd.

Lovin’End biedt je een breed repertoire aan uitermate dansbare golden oldies, hits & evergreens uit de swinging sixties.

We spelen songs van o.m. deze bands: The Shadows, Cliff Richard, The Rolling Stones, The Beatles, The Monkees, Buddy Holly, The Small Faces, The Everly Brothers, The Searchers, The Dave Clark 5, The Swinging Blue Jeans en The Motions.

Bandleden

Ad Peters – zang
Harm Jansen – toetsen en zang
Miel Groothedde – gitaar en zang
Ronald Buiting – slagwerk en zang
Theo Leijser – basgitaar