De Waag Doesburg

Feesten en partijen

Dé feestlocatie van Doesburg en verre omstreken

Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagd  feest is — u raadt ‘t al — de locatie. Een sfeerverhogende plek is het halve werk. Dat komt goed uit, want die plek vindt u bij De Waag.

Ruimte huren in De Waag

We hebben een ruimte voor elke gelegenheid. Van formeel tot informeel, van klein tot groot en van ingetogen tot uitbundig. Hier alvast een voorproefje van onze zalen:

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Het Grand Café

Jazeker, ook onze dagelijkse publiekstrekker kunt u afhuren. In het Grand Café is het fijn samenkomen. Werp een blik en mocht u mogelijkheden zien: bel ons, dan bespreken we deze.

De heerenkamer

Imposante raampartijen, een robuuste houten vloer, royale tafel, comfortabele stoelen. De Heerenkamer is meer dan ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties en besloten diners tot 12 personen.

Het proeflokaal

De naam zegt het al. De ultieme plek om uw smaakpapillen bloot te stellen aan bier, whisky, wijn, cognac of port. Omlijst met mooie (en soms sterke) verhalen belooft dit een heerlijke ervaring te worden voor gezelschappen tot ongeveer 20 personen.

De Opkamer

Op de eerste verdieping vindt u De Opkamer. En van hieruit heeft u een doorkijkje van bovenaf op het Grand Café. Met zo’n 50 gasten geniet u in De Opkamer van een lunch of diner óf u reserveert deze ruimte voor een receptie, borrel of vergadering.

De Hooge Zaal

Heb gerust hoge verwachtingen van De Hooge Zaal. Want dit is nou echt zo’n ruimte die u niet zal teleurstellen. Diners, recepties, jubilea, bruiloften en feesten & partijen.. De Hooge Zaal heeft het allemaal al meegemaakt.

Café De Hooge Zaal

Boek dit kleine zusje van De Hooge Zaal voor bijeenkomsten tot 60 personen. Café De Hooge Zaal is een fijne, stijlvolle accommodatie waar uw gasten of genodigden zich op hun gemak voelen.

De Gewelvenkelder

Van al het bijzonders dat De Waag te bieden heeft, is De Gewelvenkelder onze meest unieke, meest onderscheidende ruimte. Deze historische plek heeft gewoon iets bijzonders en dat zullen uw gasten ook ervaren. Beloofd.

Breed in mogelijkheden, specifiek in uw wens

Natuurlijk faciliteren we u niet alleen met een feestruimte. Aankleding van de ruimte, hapjes en drankjes, entertainment.. alles is met ons bespreekbaar. En profiteer ook gerust van ons uitgebreide netwerk van bands en DJ’s. Samen vinden we de juiste invulling van uw:

➝ Receptie
➝ Jubileumfeest
➝ Feestavond
➝ Gala
➝ Brunch
➝ High-tea

➝ Buffetavond
➝ Private dining
➝ Bedrijfsfeest
➝ Vrienden- of vriendinnendag
➝ Buurtfeest
➝ Bierproeverij of whiskyproeverij

Of wat uw idee ook is. De Waag is uw gastvrije host, ervaren planner en culinaire cateraar. Wilt u eens overleggen?