De Waag Doesburg

Trouwen

Voor het aanstaande bruidspaar

Wat een mooie dag staat jullie te wachten. Voorpret, zenuwen en keuzestress wisselen elkaar in hoog tempo af. Maar wees gerust… alles komt goed.

Zeker als jullie de liefde bezegelen in De Waag. En dat kan op allerlei manieren. De Waag heeft alles in huis voor een memorabel, monumentaal en machtig mooi huwelijksfeest.

Ceremonie

Trouwen met allure, maar toch iedereen op z’n gemak. Dat is wat de entourage van De Waag losmaakt. Laat ons weten wat jullie nodig hebben én wat jullie belangrijk vinden. Dan zorgen we samen voor de invulling.

Receptie

Na de ontlading van het ja-woord is er natuurlijk ruimte voor ontspanning. En die ruimte hebben wij. We ontvangen jullie gasten in een van onze stijlvolle zalen of in onze Middeleeuwse gewelvenkelder. Wát een plek om de bruidstaart aan te snijden.

Huwelijksdiner

Goed eten, gezellig tafelen, culinair genieten. Een mooie trouwdag kan niet zonder een overheerlijk huwelijksdiner. En zo leggen jullie gelijk een goede basis voor dat volgende onderdeel.

Huwelijksfeest

“Het was fan-tas-tisch!” Samen zorgen we ervoor dat mensen met deze woorden afscheid van jullie nemen aan het einde van de dag of avond. Ons team zet alles op alles om jullie huwelijksfeest nog lang te laten nagalmen in jullie herinnering.

Ceremonie in het stadhuis, als echtpaar naar De Waag

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met het statige stadhuis van Doesburg, pal tegenover De Waag. Nadat jullie in de trouwzaal van het stadhuis volmondig ‘ja’ hebben gezegd, elkaars ringvinger weer hebben losgelaten en de gasten hun tranen hebben gedroogd, volgt het hele gezelschap jullie op de rode loper naar De Waag.