0313 479 617 info@waagdoesburg.nl

Trouwen

Stadsbierhuys de Waag Doesburg

Stadsbierhuys de Waag sedert 1478 kijkt uit op het stadhuis van Doesburg dat dateert uit dezelfde periode als De Waag zelf. Dit stadhuis heeft een prachtige trouwzaal alwaar u uw huwelijk kunt voltrekken. Via de rode loper loopt u vervolgens De Waag binnen waar u wordt ontvangen door één van onze medewerkers om u de rest van de dag in de watten te leggen.

We zijn zeer flexibel en helpen u graag bij de organisatie van deze belangrijke en mooie dag. We denken met u mee en zullen aan de hand van uw wensen de dag voor u invullen. We kunnen verschillende aspecten uit handen nemen, zoals het verzorgen van de catering, de aankleding, de muziek, het trouwvervoer, de fotograaf en de entertainment.

Bijzondere ceremonie

seperator

Onze prachtig authentieke zalen lenen zich uitstekend voor een bijzondere bruiloft. Het karakteristieke Waaggebouw heeft plaats voor een onvergetelijke ceremonie geheel tot in de puntjes verzorgd.

Receptie

seperator

Ontvang uw gasten in één van onze stijlvolle zalen of onze Middeleeuwse gewelvenkelder voor een amuse of het aansnijden van uw bruidstaart.

Huwelijksdiner

seperator

In de oudste horecagelegenheid van Nederland geven wij graag een culinaire en unieke invulling aan uw huwelijksdag. Wij serveren overheerlijke gerechten of buffetten, waardoor uw gasten uitgebreid zullen genieten van de verscheidene gangen.

Huwelijksfeest

seperator

Uw bruiloft afsluiten met een feestavond waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Bepaal zelf uw invulling en wij regelen alles.

Bruiloft De Waag Doesburg

Graag bespreken wij samen met u uw wensen en ideeën. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken om gezamenlijk de mogelijkheden te bekijken.

Wij zorgen er voor dat uw dag een dag wordt die onvergetelijk zal zijn. Met het enthousiasme van onze medewerkers zullen wij u alles uit handen nemen en springen in op al uw wensen. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek in Stadsbierhuys de Waag sedert 1478, de oudste horecagelegenheid van Nederland.